Vloer renovatie in Amstelveen

Niet alleen het leggen en het onderhoud van uw vloer laat u in Amstelveen aan onze vloerspecialisten over. Ook voor grondige vloerrenovatie schakelt u ons in. Als vloeren jarenlang niet zijn onderhouden of behandelt kunnen ze er behoorlijk aan toe zijn. Soms zo erg, dat u denkt aan het vervangen van de vloer. Toch kunt u flink wat kosten besparen als u uw versleten vloer laat renoveren in plaats van vervangen. Wij zorgen er met de juiste middelen en gereedschappen graag voor dat uw bestaande vloer een tweede leven krijgt.

Vloer opknappen: hoe gaan wij te werk?

Voordat wij starten met de werkzaamheden voor vloerrenovatie gaan wij met u in gesprek. Wij bespreken wat er mogelijk is en brengen de kosten van een renovatievloer voor u in kaart. Zodra u akkoord gaat wordt er een vervolgafspraak gepland en kan er gestart worden met de renovatie van uw houten vloer. We beginnen met het vakkundig schuren van uw vloer, daarna repareren we de vloer daar waar nodig en ten slotte zorgen we voor de juiste afwerking. Er zijn verschillende afwerkingstechnieken die kunnen worden toegepast :

  • impregneren van de vloer;
  • de vloer in de was zetten;
  • olie aanbrengen;
  • vloer vernieuwen met gekleurde lak.

Bent u benieuwd of wij ook uw vloer kunnen renoveren? Bel 085 - 106 1600 en maak een afspraak. Wij komen graag in Amstelveen uw vloer herstellen.