Vloeronderhoud Amstelveen

Wilt u een vloer die er het hele jaar mooi uitziet? Dan is het van belang dat u uw vloer regelmatig van het juiste onderhoud voorziet. U kunt zelf de nodige onderhoudsmaatregelen treffen, maar u kunt er ook voor kiezen om ons bedrijf in te schakelen. Wij komen graag bij u in Amstelveen langs om vloeronderhoud uit te voeren. Of het nu gaat om een vloer die al jaren verwaarloosd is of om juist een compleet nieuwe vloer; wij zorgen voor het onderhoud dat uw vloer nodig heeft.

Zelf vloer onderhoud uitvoeren

Om te voorkomen dat er slijtageplekken of beschadigen aan uw vloer ontstaan zijn er een aantal maatregelen die u zelf kunt treffen. U kunt hierbij denken aan:

  • het plaatsen van viltjes onder uw meubels;
  • het neerleggen van droogloopmatten bij alle deuren;
  • het regelmatig stofzuigen van uw vloer;
  • het gebruik van de juiste schoonmaakmiddelen.

Bovenstaande vloeronderhoud maatregelen zorgen ervoor dat uw vloer er netjes uit blijft zien. Toch is het verstandig om voor groot onderhoud, zoals het schuren, lakken en oliën, een professional in te schakelen. Deze beschikt over de juiste middelen en gereedschappen om uw vloer op de juiste manier te onderhouden.

Kiest u ons voor onderhoud vloeren in Amstelveen, dan weet u zeker dat uw vloer er na afloop weer uit als nieuw uitziet. Neem direct contact met ons op via 085 - 106 1600.